Stappenplan

De nieuwe regels van de fiscus zorgen ervoor, dat iedere algemeen nut beogende stichting (ANBI) zichzelf moet presenteren op internet.

Stichtingenregister biedt u hierbij een stappenplan aan om op een simpele manier te voldoen aan deze regelgeving.

In het najaar zal de belastingdienst u weer een brief sturen met het verzoek uw internet adres aan hen bekend te maken. Door middel van uw aanmelding op www.stichtingenregister.nl, kunt u voldoen aan deze vraag.
Nadat u zich heeft aangemeld, heeft u nog enkele maanden de tijd om te bepalen hoe u uw stichting wilt presenteren.

Wij kunnen u hierbij behulpzaam zijn.

De volgende stappen dient u te doorlopen:

• Registreer uw stichting op www.stichtingenregister.nl via onze aanmeldpagina.
  • Stuur een uittreksel uit het handelsregister naar ons op samen met het ingevulde aanmeldformulier (u kunt ons ook mailen).
  • Uw aanmelding wordt vastgelegd door stichtingenregister en u ontvangt een bevestiging van registratie, samen met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Nadat u onze nota heeft betaald, kunt u uw eigen site vullen met informatie. U kunt er ook voor kiezen dit door ons te laten doen tegen meerprijs.

Uw pagina is gevuld en u voldoet op tijd aan de nieuwe regels van de belastingdienst.